En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

Bunyols de Pernil amb puntes d’Espàrrecs Blancs

Dificultat: Baixa
Temps: 30 minuts
Cost: 7€ per persona (aprox.)

INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

- 24 puntes d’espàrrecs blancs
- 150 grs. de llimadures de Pernil
- 4 ous
- 4 cullerades soperes de farina
- surt i pebre

PREPARACIÓ:

Les llimadures de Pernil s’obtenen de les retallades de Pernil que anem tenint a l’hora del tall. Han de ser retallades no gaire grasses i alguna cosa secs. Aquests els passarem per la picadora fins a obtenir una textura fina com de pols. Farem una pasta no gaire lleugera per a l’arrebossat. Batrem els ous i afegirem la farina i a continuació les llimadures de Pernil. Una vegada tinguem la massa, separarem els brots d’espàrrecs i els passarem per una mica de farina, arrebossarem amb la pasta obtinguda i fregirem a 180 graus durant 2 minuts sense deixar d’agitar-los per evitar que s’enganxin. Haurem obtingut una espècie de bunyol sucós i tendre.

MARIDATGES:

En aquest cas tenim un fregit, necessitem frescor en boca, acidesa suficient per alliberar el nostre paladar i com a equilibri de sabors i afinitat, que no tingués molt pes al final. Estaríem parlant de vins joves, lleugers i vius, ja poden ser del tipus blanc, rosat i negre.

Descarrega aquesta recepta