En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

AVANTATGES DE L'ENVASAMENT AL BUIT

Els nostres filetejats es presenten envasats al buit, amb els consegüents avantatges:

• Dins dels diferents mètodes d’envasament en atmosfera protectora és el més senzill i
econòmic lloc que no hi ha consum de gasos en ell.

• L’increment del temps de vida dels aliments perquè la baixa concentració d’oxigen que roman en l’envàs després d’evacuar l’aire inhibeix el creixement de microorganismes necessiten oxigen i les reaccions d’oxidació.

• Afavoreix la retenció dels compostos volàtils responsables de l’aroma. Aquest aspecte és molt benvolgut pel consumidor en determinats productes com el pernil.

• Impedeix les cremades per fred, la formació de cristalls de gel i la deshidratació de la superfície de l’aliment gràcies a la barrera d’humitat de petit espessor existent entre el material d’envasament i el producte.

• La reducció de la intensitat d’altres tractaments complementaris de conservació per aconseguir un mateix temps de vida. Per exemple, és possible disminuir la quantitat d’additius o augmentar la temperatura d’emmagatzematge sense escurçar la durada del producte.

• Poden emmagatzemar-se diferents aliments en el mateix espai sense risc de transmissió d’olors entre ells o amb l’ambient. A més, poden apilar-se de forma higiènica sense problemes de degoteig.

• Una millora en la presentació de l’aliment perquè solen emprar-se materials d’envasament brillants i transparents que permeten una visualització òptima de l’aliment.