En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

Utilitats  >  Mon Ibèric

¬ŅQUE SIGNIFICA 50% RA√áA IB√ČRICA A LA DENOMINACI√ď DEL MEU PERNIL?

Des de Gener de 2014 els pernils, espatlles i lloms ibèrics, han d'incloure en la denominació el percentatge racial de l'animal sacrificat. Podem trobar porcs ibèrics purs (100%) o be barrejats en percentatges del 50% o 75%. Això significa que són procedents de dues races pures diferents, la ibèrica i la Duroc....

[Veure més >]

‚ÄúENSORTIJAR‚ÄĚ: LA TÈCNICA QUE IMPEDEIX AL PORC EN "MONTANERA" FER MAL BE LA DEVESA.

...se'ls col·loca un petit cèrcol o anelles en el musell perquè en alimentar-se no facin mal bé  l'entorn natural de la devesa,...

[Veure més >]

CONSELLS ÚTILS

Abans de col•locar el pernil en l’expositor ha de procedir-se al netejat de la peça, retirant la pell, el seu “embolcall” natural...

[Veure més >]

RAONS PER LES QUALS EL PERNIL NO NOMÉS LI AGRADARÀ AL TEU PALADAR

Un consum equilibrat de pernil ibèric proporciona al teu organisme una alta aportació de...

[Veure més >]