En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

Utilitats  >  Receptes

Bunyols de Pernil amb puntes d’Espàrrecs Blancs

Les llimadures de Pernil s’obtenen de les retallades de Pernil que anem tenint a l’hora del tall...

[Veure més >]

Cofre de Llenguado amb Pernil a la Xocolata

Una vegada nets els llenguados, obtenim els filets i amb les espines i pells farem un fumet de peix...

[Veure més >]

Pasta de Tauró farcida de Pernil i Caragols de mar en el seu suc

Bullir la pasta de tauró durant 15 minuts, guardar part de l’aigua d’ebullició, escórrer la pasta i reservar....

[Veure més >]

Llimadures de Pernil sobre Espàrrecs Trigueros

Per a aquest plat necessitarem utilitzar una matèria primera especial. L’ús que li donem al pernil ibèric...

[Veure més >]

Touché de sensacions amb Pernil Iberic

Tallar el meló amb l’ajuda d’una cullera petitat en forma de boles. A continuació tallar el pernil...

[Veure més >]

Milfulles de Tunyina y Pernil en suc de Tomaquets

Tallar el rellom de tonyina en fines làmines, assaonar i untar-li unes cotes d’oli d’oliva verge i reservar...

[Veure més >]