En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

En les deveses el porc ibèric campeja lliurement entre alzines i sureres alimentant-se de pastures i glans. I són precisament aquests animals seleccionats els que des de fa més de 40 anys, CIURANA fa arribar a casa convertits en pernils i embotits de gla i ibèrics. Sens dubte, un dels menjars més apreciats a tot el món.

En CIURANA, aquest acurat procés de curació i maduració del porc ibèric convergeix, tant amb una elaboració tradicional, com amb una rigorosa renovació de l'empresa i la seva imatge. El resultat és un producte d'incomparable qualitat i exclusiva presentació.

Les característiques del porc ibèric juntament amb les excepcionals condicions ambientals de les deveses (conegudes per la seva glans úniques), permeten obtenir una acurada selecció de pernils i embotits de gla i ibèrics, amb el segell de qualitat CIURANA.

Per aquest afany de mantenir intactes les propietats del pernil des del principi fins al moment de la seva degustació, CIURANA, li ofereix un servei de transport professional, garantint un total compromís i responsabilitat.