En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

Fa més de quaranta anys Pernils Ciurana va començar a funcionar, i des del primer dia, fins avui, ha volgut implantar i seguir una filosofia, un compromís que caracteritzi a l'empresa.

Des de Ciurana s'ha intentat demostrar la major professionalitat, oferint un producte de la millor qualitat, fruit d'un gran esforç personal, sempre buscant, seleccionant-los entre els millors proveïdors, professionals experts reconeguts pels seus productes, gràcies a una gran experiència i tècnica de fabricació.

Tot aquest acurat procés per aconseguir el millor producte, no tindria sentit sense un servei que no apliquéssim la mateixa filosofia de treball i esforç. Volem que els nostres clients a més d'obtenir el millor producte, aconsegueixin de nosaltres una atenció personalitzada i exclusiva. Volem satisfer la necessitat dels nostres clients amb un transport propi, professional i amb la major rapidesa que ens és possible, tot això, ens dóna un valor afegit i ens diferencia  rofessionalment d'altres empreses del sector.

Però tota aquesta filosofia d'empresa; la tradició, el treball, un bon producte i un millor servei al client, volem afegir un estil propi, una imatge atractiva, cuidada presentació i un esperit de superació basat en l'aprenentatge i la innovació, amb un únic objectiu: una fidelització natural
dels nostres clients pel nostre compromís cap a ells.

Descàrrega d'arxiu