En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información

Actualitat

-

La Sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem han desestimat els recursos de cassació interposats per la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó, l'Associació "Pernil de Salamanca" i un particular, contra el Reial decret 4/2014, de 10 de gener, pel qual s'aprova la norma de qualitat per a la carn, el pernil, la paleta i la canya de llom ibèric....

[Veure més >]

Un estudi de la Universitat d'Extremadura determina els factors tècnics que diferencien les categories 100% ibèric i ibèric

El Grup de Recerca Tecnologia i Qualitat dels Aliments de la Universitat d'Extremadura (Tecal) ha elaborat un treball de recerca per determinar les diferències de composició i qualitat entre un pernil procedent d'un animal amb una puresa racial del 100% i un altre on una part del seu percentatge genètic és creuat....

[Veure més >]

Un sensor analitza de manera instantània l'autenticitat del porc ibèric

Aquesta metodologia permet que els industrials puguin analitzar cada canal individualment sense necessitat de prendre mostres i enviar-les al laboratori....

[Veure més >]

Un estudi corrobora que el Pernil Ibèric no ofereix risc de Toxoplasmosis a dones embarassades

"Aquest estudi conclou que els factors que eliminen la toxoplasmosi del pernil ibèric són el llarg procés de curació"...

[Veure més >]

Contra el colesterol, pernil ibèric

Gràcies a nombrosos estudis científics queda demostrat que, no tan sol podem presumir que és un dels nostres majors tresors...

[Veure més >]